Стрезов - Вендинг машини

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Машини

SNAKKY MAX

закуски, пресни храни, студени напитки
Покажи детайли за машината

ANTARES

еспресо, топли напитки, разтворимо кафе
Покажи детайли за машината

SIRIO

еспресо, топли напитки, разтворимо кафе
Покажи детайли за машината

POLARIS

еспресо, топли напитки, разтворимо кафе
Покажи детайли за машината

ORION-VEGA

еспресо, топли напитки, разтворимо кафе
Покажи детайли за машината

PEGASO

еспресо, топли напитки, разтворимо кафе
Покажи детайли за машината